Pierre Cardin a vezető francia designer márka.

A márka megalkotója és névadója, Pierre Cardin (1922-) az 1960-as évek óta ismert arról, hogy milyen finom érzékkel áll az újítás és az időtállóság mögé. Pierre Cardin az egyik legismertebb márka a világon. A mai napig a férfi ruházati ágazatban a Pierre Cardin márka kiváló minőségű és kortárs megoldásokat kínál minden erre igényt tartó vásárlónak, kiváló ár-teljesítmény arány mellett. A Pierre Cardin kollekciók tökéletes illeszkedést, magas színvonalú kidolgozást, a legújabb anyagokat, valamint a klasszikus elegancia és a modern finomság rafinált kombinációját képviselik. A márka öt célcsoport-specifikus kollekciót kínál különleges alkalmakra: Le Bleu, Future Flex, Denim Academy, Voyage, Air Touch. Kiváló minőségű modellek széles választéka ötvözve remek fazonokkal adják a kollekció portfólióját. A Pierre Cardin termékek gyártásának licenszjoga 1992 óta van az Ahlers cég tulajdonában, és a vezető európai kiskereskedelmi üzletekben, illetve számos nemzetközi mono-label üzletekben kaphatók. Farmert és chinot, öltönyt, dzsekit, kabátot, inget, kötöttárut és sportruházatot kínál a márka elsősorban uraknak.

FutureFlex

A FUTUREFLEX szálak rendkívül rugalmasak. Optimálisan alkalmazkodik a test alakjához anélkül, hogy összehúzódna, a kopás kockázatát csökkenti. Ezen anyag minőség mellett a rendkívül puha és természetes fogása biztosítja a kényelmes viselési élményt. A FUTUREFLEX ötvözi az innovatív, technikailag kifinomult dizájnt a legmagasabb szinten egy erős divatnyilatkozattal. Tökéletes mozgás szabadság a mindennapokban!

Air Touch

A Pierre Cardin Air Touch a felhasznált könnyű és rendkívül finom tapintású anyagösszetételt jelzi, mely rendkívül magas komfortérzetet eredményez. A premium cotton jelzés pedig az elsőosztályú pamut felhasználására utal, mely a pólót formatartóvá teszi, viselésekor pedig szellős viseletet biztosít.

Voyage - utazás

Ezek a modern utazók számára rendkívül könnyű és funkcionális termékek. Az új, progresszív anyagfejlesztés és innovatív funkciók, például a többfunkciós belső zsebek szemüveghez, újságokhoz vagy úti okmányokhoz, azokat az elemeket kínálják, amelyeket a modern üzleti utazók értékelnek. Különösen praktikus: az összes Voyage dzseki RFID chipkártya védelemmel van felszerelve.